Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за 156 1.8 twin spark

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за 156 1.8 twin spark

Колеги почти си събрах колата след скъсването на ангренажа, но нещо се запънах с буксите на корпуса на термостата. Ако може някой да щракне няколко снимки на въпросната област ще съм благодарен.

Благодаря на всички за помощта. Регистриран съм в доста форуми, но така отзивчивост не съм срещал...

Comment

Първоначално публикувано от ganchoto Покажи съобщение
      Благодаря на всички за помощта. Регистриран съм в доста форуми, но така отзивчивост не съм срещал...
      Мислиш ли, че някой е длъжен да ти отговаря? Отивай си в другите форуми и ги питай там! Аман вече от бивши голфаджии, ама с пренции. За мое съжаление това е бъдещето на форума... Като си регистриран в толкова форуми да беше се научил малко на форумна култура...
      Last edited by rossenvn; d.m.y г., 22:14.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Мислиш ли, че някой е длъжен да ти отговаря? Отивай си в другите форуми и ги питай там! Аман вече от бивши голфаджии, ама с пренции. За мое съжаление това е бъдещето на форума... Като си регистриран в толкова форуми да беше се научил малко на форумна култура...
        Подкрепям.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
        X